دوشنبه, 03 مهر 1396

تاريخچه

گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال 1368 با حدود 118 دانشجو در رشته کارشناسی زیست شناسی عمومی و در سال 1372در رشته دبیری شروع به کار کرد.

در طی سالهای نخست، آزمايشگاه هاى كارشناسى نظير زيست شناسى گياهى و زيست شناسى جانورى تأسيس گرديد. آزمایشگاه های تخصصی جانور شناسى، پروتوزئولوژى ، زيست شناسى سلولى و مولكولى ، ژنتيك ، ميكروبيولوژى ، فيزيولوژى جانورى ، بافت شناسى و جنين شناسى ، تشريح و مورفولوژى گياهى ، سيستماتيك گياهى ، فيزيولوژى گياهى نیز به تدریج تکمیل و راه اندازی شد.

گروه زيست شناسى دارای آزمایشگاههای تحقيقاتى تكوين جانورى ، فيزيولوژى جانورى ، تحقيقات گياهى ، كشت و بافت گياهى می باشد که آزمايشگاه تحقيقاتی تكوين جانورى سال 1383 و فيزيولوژى جانورى سال 1385 و تحقيقات گياهى سال 1385 و كشت و بافت گياهى 1386تأسیس کرده است.

مدیران گروه از بدو تاسيس تا كنون

مرتبه علمی

دوران تصدی

محمود ذكايى

دانشيار

13سال

جواد بهارآرا

2سال

جمشيد خان چمنى

آذرنوش جعفرى

هما محمودزاده آخرت

1 سال

جينا خياط زاده

خديجه نژادشاهرخ آبادي

مريم طهراني پور

دانشيار

اكنون

اهداف آموزشی گروه

اهداف آموزشی گروه تربیت نیروهای متخصص در زمینه شاخه های مختلف زیستی به منظور فعالیت در مراکز آموزشی و پژوهشی کشور و تربیت نیروی فعال در کار پژوهش به عنوان هدایت کنندگان طرح های پژوهشی کشور می باشد.

گرایش های تحصيلی موجود در گروه

نام گرایش

مقاطع تحصیلی موجود

زیست شناسی ميكربيولوژي

زیست شناسی- عمومی

زیست شناسی-دبیری

زيست شناسي - ژنتيك

زیست شناسی- فيزيولوژي جانوري

زیست شناسی- علوم جانوری

زیست شناسی - علوم گیاهی

زيست شناسي علوم جانوري -تكوين

دكتراي تخصصي

اعضاء گروه

گروه زيست شناسى دارای 19 عضو هيأت علمى می باشد و تعداد 5 نفرمربى بصورت حق التدريس با گروه همكارى دارند. گروه زيست شناسى از خدمات آموزشى 7 نفر كارشناس آموزشى و نيز بهره مند مى باشد. ضمناً تعداد 9 کارشناس نیز به صورت حق التدریس به گروه کمک می نمایند.

تعداد اعضای هيأت علمی گروه

نوع همکاری