سه شنبه, 04 مهر 1396

گروه آمار

دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

معرفي گروه آمار

گروه آمار دانشکده علوم پايه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال 1373 در دانشكده علوم پايه با پذيرش 40 دانشجو در مقطع كارشناسي همراه با گروه رياضي تأسيس شد و در سال 1381 با تاسيس مقطع كارشناسي ارشد ، گروه آمار به صورت يك گروه آموزشى و پژوهشى مستقل به كار خود ادامه داده است .

اين گروه در دو مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشجو مي پذيرد. در حال حاضر 17 نفر در مقطع كارشناسي و حدود 60 نفر در مقطع كارشناسي ارشد(گرايش آمار رياضي) مشغول به تحصيل مي باشند.

مدیران گروه از بدو تاسيس تا كنون

مرتبه علمی

دوران تصدی

دكتر جلال الدين ايزديان

(مدير گروه رياضي و آمار)

استاديار

8 سال

محمد سعيد ارشادي

(معاون گروه رياضي و آمار )

8 سال

5 سال

انيس ايرانمنش

1 سال

امير دانشگر

3 سال

مليحه ابراهيم پور

3 سال

دكتر انيس ايرانمنش

استاديار

2سال

دكتر احسان ارمز استايار اكنون

معرفي اعضاى هيات علمي

- در حال حاضر جمعاً 9عضو هيئت علمي با اين گروه همكاري مي كنند كه برخي از آنان در مقام استادي از بزرگترين دانشمندان علم آمار واحتمال دركشور محسوب مي شوند. از اين تعداد يك نفر با رتبه استادي، يك نفربا رتبه دانشياري، 3 نفر با رتبه استادياري، 3 نفر مربي و 1 نفر بورسيه دكتري مي باشند. حاصل تلاش اين گروه در بخش آموزش ، پرورش بيش از 200 فارغ التحصيل در كارشناسي ارشد آمار وحدود672 نفر فارغ التحصيل كارشناسي آمار مي باشد. شايان ذكر است با توجه به وجود اساتيد متخصص در گروه آمار اين گروه در حال پيگيري براي تأسيس گرايش هاي جديد تحصيلات تكميلي همچون كارشناسي ارشد آمار زيستي و آمار رسمي و همچنين تاسيسپ دوره دكتراي آمار مي باشد. به علاوه اعضاي هيئت علمي اين گروه در بخش پژوهش و تحقيق نيز فعال بوده اند كه ماحصل آن چاپ مقالات متعدد ISI، علمي- پژوهشي، ارائه مقالات در كنفرانسهاي داخلي و خارجي و تأليف و تدوين كتب علمي بوده است. براي اطلاعات بيشتر در اين زمينه مي توانيد به رزومه پژوهشي اساتيد مراجعه نماييد.

اعضای هيأت علمی گروه آمار

رديف